آی پی چیست و چگونه آی پی خود را بدانیم؟
در گذشته تنها آدرسی که لازم بود به خاطر داشته باشید، آدرس محل زندگیتان بود. اما با گذشت زمان و همه گیر شدن استفاده از اینترنت، دانستن آدرس ip کامپیوتر نیز یکی از مهم ترین مواردی است که باید به آن توجه داشت. چرا که عمدتاً برای بسیاری از موارد مثل حل یک مشکل، اتصال به دستگاه پیرینتر، پیکربندی اتصالات اینترنت و بسیاری از موارد دیگر، پیدا کردن ip سیستم بسیار ضروری می باشد. اما چگونه از آدرس IP خود مطلع شویم؟ چه روش هایی برای نحوه به دست آوردن ip کامپیوتر در ویندوز به چه شکل است؟ اگر اطلاعی درباره آدرس ip خود نداشته و به دنبال یک پاسخ مناسب برای سوالات مطرح شده هستید، اصلاً نگران نباشید. در این مقاله از میزبان فا مگ تصمیم داریم روش های مختلف نحوه مشاهده آی پی کامپیوتر را به شما آموزش دهیم. پس اگر به دنبال یک آموزش جامع در خصوص پیدا کردن ip کامپیوتر در ویندوز هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
آی پی چیست؟
به زبان ساده در شبکه محلی یا بین المللی، هر دستگاهی برای شناسایی و امکان اتصال به آن شبکه نیاز به یک شناسه دارد. این شناسه تحت عنوان آی پی به دستگاه های مختلف اعطا می شود تا دسترسی به آنها و همچنین دسترسی آنها به شبکه مقدور باشد. تفاوت بین آی پی محلی با آی پی بین المللی این است که آی پی بین المللی هیچ دستگاهی در سطح وب نمی تواند با دستگاه یا دستگاه های دیگر مشابه در نظر گرفته شود و باید متفاوت باشد. اما در آی پی محلی مهم این است که آی پی های موجود در سطح شبکه تکرار نشود. به همین جهت یک محدوده آی پی ثابتی برای آی پی های محلی در نظر گرفته شده است که در مصرف کلی آی پی در سطح وب صرفه جویی شود.
IP مخفف عبارت Internet Protocol می باشد، در واقع بیانگر شناسه یکتای دستگاه شما است که به منظور ارتباط در شبکه از آن استفاده می شود.
روش های به دست آوردن ip کامپیوتر در ویندوز
شما می توانید از روش های مختلفی برای به دست آوردن ip کامپیوتر در ویندوز استفاده کنید که در اینجا 5 روش برای پیدا کردن IP سیستم را ارائه خواهیم کرد.
- پیدا کردن آیپی کامپیوتر از طریق گوگل
- فهمیدن آیپی سسیستم از طریق cmd
- یافتن آیپی با تنظیمات شبکه
- پيدا كردن ip كامپيوتر در ویندوز 10
- ایزار آنلاین فهمیدن آیپی کامپیوتر
1. یافتن آی پی کامپیوتر از طریق جستجو گوگل
یکی از بهترین و ساده ترین راه ها برای دیدن آی پی کامپیوتر این است که عبارت What is my IP را در گوگل جستجو کنید. بعد از جستجو عبارت عنوان شده خواهید دید که مطابق شکل زیر آی پی کامپیوتر شما نمایش داده خواهد شد. در نظر داشته باشید که این آدرس ip در واقع آدرس ip عمومی شما در شبکه جهانی اینترنت است.
2. به دست آوردن ip کامپیوتر با cmd
روش دومی که می توانید از آن برای به دست آوردن ip کامپیوتر در ویندوز استفاده کنید، CMD است. با استفاده از دستورات خط فرمان می توانید به راحتی IP کامپیوتر و دستگاه خود را مشاهده کنید. برای این کار باید مسیر زیر را دنبال کنید:
- در اولین گام باید از طریق پنجره ویندوز عبارت Run را جستجو کرده و وارد برنامه فوق شوید.
نکته: در صورت تمایل می توانید از کلیدهای ترکیبی تعریف شده نیز استفاده نمایید. شما می توانید به طور همزمان کلیدهای پنجره ویندوز + R را فشار دهید تا منو Run ظاهر شود.
- سپس در این پنجره cmd را تایپ کرده و روی گزینه Ok کلیک کنید تا خط فرمان ویندوز یا همان command prompt برای شما باز شود.
- در مقابل نام کامپیوتر خود، عبارت ipconfig را تایپ کرده و سپس دکمه Enter را لمس نمایید. در ادامه اطلاعات مختلفی نشان می دهد که یکی از آنها آی پی خصوصی دستگاه شما است که در مقابل عبارت IPv4 address قابل مشاهده است.
3. مشاهده آی پی کامپیوتر در بخش اتصال شبکه در ویندوز
علاوه بر فرمان cmd این امکان برای شما فراهم شده است که بتوانید از طریق فرمان ncpa.cpl در ابزار Run نیز آی پی سیستم خود را به دست بیاورید. در همین راستا شما باید:
- همانند روش قبل ابزار Run را باز کرده و بعد از تایپ فرمان ncpa.cpl روی گزینه Ok کلیک نمایید تا پنجره Network Connections برای شما باز شود.
- حال در این صفحه و با توجه به نحوه اتصال خود که می تواند از طریق وای فای، بلوتوث، کابل شبکه و… باشد، اتصال خود را مشخص کرده و همانند تصویر زیر روی اتصال خود کلیک راست کنید تا منوی مشخصات این کانکشن ظاهر شود. با توجه به اینکه در قسمت Status وضعیت فعلی اتصال نمایان می شود، پس این گزینه را انتخاب نمایید.
- در صفحه Status شما می توانید اطلاعات مربوط به اتصال صورت گرفته را مشاهده نمایید. به منظور مشاهده اطلاعات بیشتر، از جمله آدرس آی پی خود باید روی Details کلیک کنید.
- با انتخاب گزینه جزئیات می توانید تمام اطلاعات و جزئیات در مورد شبکه را مشاهده کنید. آدرس ip شما در قسمت IPv4 Address قابل مشاهده می باشد.
4. به دست آوردن ip کامپیوتر در ویندوز 10
لازم است توجه داشته باشید که شما می توانید در ویندوز 8، 8.1 و 10 از طریق بخش Network Connections اطلاعات مربوط به IP کامپیوتر خود را مشاهده نمایید. به همین منظور شما باید:
- از طریق قسمت جستجو قرار در پنجره ویندوز، عبارت Network status را جستجو و سپس برنامه ای که با همین عنوان نمایش داده می شود را انتخاب نمایید.
نکته: در صورت تمایل می توانید با فشردن همزمان کلیدهای ترکیبی پنجره ویندوز + X نیز وارد صفحه مربوط به Network status شوید.
سپس در منو جدیدی که باز می شود، گزینه Network Connections را انتخاب کنبد. - حال در این مرحله از فرایند به دست آوردن ip کامپیوتر در ویندوز، در صفحه جدیدی که به شما نمایش داده می شود، گزینه View your network properties را انتخاب کنید.
- در اینجا اطلاعات جامع و کاملی در مورد اتصالات شبکه و IP سیستم شما وجود دارد و شما می توانید آدرس آی پی کامپیوتر خود را در مقابل عبارت IPv4 address مشاهده نمایید.
5. دریافت آنلاین آی پی از طریق سایت
در نهایت نیز شما می توانید از سایت های مختلفی که برای پیدا کردن IP و نمایش اطلاعات مربوط به آن طراحی شده اند استفاده نمایید. شما می توانید به کمک وب سایت هایی مثل ip-tracker یا whatismyipaddress.com به راحتی آدرس آی پی خود را مشاهده نمایید. برای اینکار کافی است وارد این سایت شوید تا اطلاعات کامل آی پی خود را مشاهده نمایید.
چگونه آی پی خود را تغییر دهیم؟
اینکار با دو روش قابل انجام است. روش اول قطع اتصال اینترنت از منابعی مانند مودم و روش دوم با رابط اتصال ثانویه که در ادامه به شرح مفصل هر دو خواهیم پرداخت. اگر تمایل دارید تا آدرس ip کامپیوتر خود را تغییر دهید، روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به برخی از آنها خواهیم پرداخت:
- اتصال مجدد به شبکه اینترنتی: روش اولی که می توانید از آن برای تغییر آی پی در ویندوز استفاده کنید، تغییر شبکه اینترنتی است که به آن متصل شده اید. در واقع می توانید به یک اینترنت دیگر وصل شوید.
- ریست کردن مودم: دومین روشی که می توانید از آن برای تغییر دادن ip استفاده کنید، ریست کردن مودم است. برای این منظور شما باید مودم را خاموش کرده و 30 ثانیه صبر کرده و دوباره آن را روشن نمایید. البته می بایست توجه داشته باشید که اگر آی پی ثابت داشته باشید اینکار امکانپذیر نخواهد بود و باید به روش دیگری اقدام به تغییر آی پی خود نمایید که در ادامه به آن اشاره شده است.
- برنامه: اگر آی پی ثابت دارید و یا به هر دلیلی قصد تغییر آی پی خود را دارید باید از طریق عوامل ارتباط ثانویه مانند پرا.کسی و V..P….N و برنامه های تغییر آیپی کمک بگیرید. به کمک این برنامه ها نه تنها می توانید آدرس ip کامپیوتر خود را تغییر دهید، بلکه می توانید موقعیت مکانی ip خود را نیز تغییر دهید.
- تغییر تنظیمات سیستم: آخرین روشی که قصد داریم در زمینه تغییر آی پی در ویندوز به آن بپردازیم، اعمال تغییرات از طریق تنظیمات ویندوز است. در همین راستا شما باید:
روش چهارم این است که از طریق پنجره ویندوز خود، عبارت Control Panel را جستجو نمایید و وارد برنامه فوق شوید.
سپس از میان گزینه های موجود، گزینه Network and internet را انتخاب نمایید.
حال در صفحه جدیدی که به شما نمایش داده می شود، گزینه Network and Sharing Center را انتخاب نمایید.
در ادامه شما می توانید شبکه اینترنت فعال خود را مشاهده نمایید. به منظور تغییر پیکربندی آن باید روی گزینه Ethernet کلیک نمایید.
سپس در صفحه Ethernet Status لازم است گزینه Properties را انتخاب نمایید.
حال لازم است به منظور تغییر آی پی در ویندوز گزینه Internet Protocol Version 4 را انتخاب نمایید.
در نهایت از طریق بخش Use the following IP address به راحتی آدرس آی پی و از طریق قسمت Use the following DNS server addresses نیز اطلاعات dns را تغییر دهید و سپس با کلیک روی گزینه Ok تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.
انواع آی پی آدرس
سوئیچ ها و روترها برای ارسال بسته های اطلاعاتی از IP دستگاه فرستنده و گیرنده استفاده می کنند. دو نسخه از IP تحت عنوان آی پی نسخه چهار (IPv4) و آی پی نسخه شش (IPv6) وجود دارد که هر یک از آنها ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
- تشریح آی پی ورژن 4: IPv4 یک مقدار عددی 4 بخشی است. IPv4 حدود 4 میلیارد مقدار را می تواند در اختیار ما قرار دهد. هر بخش از یک آی با نقطه (.) از هم جدا می شوند. هر بخش آن Octet (اُکتِت) نام دارد که از عدد 0 تا 255 متغیر است. با توجه به گسترش و ضریب نفوذ بالای وب در دنیا این مقدار کافی نخواهد بود! به همین جهت لزوم یک راهکار دیگر IPv6 را بوجود آورد که در ادامه آن را تشریح خواهیم کرد.
- تشریح آی پی ورژن 6: IPv6 یک مقدار عددی حروفی، 8 بخشی 4 کاراکتری است. اعداد از 0 تا 9 و حروف از A تا F. در واقع محدود 0000 تا FFFF که بی نهایت مقدار آی پی را در اختیار ما قرار خواهد داد و به نظر می رسد تا قرن ها نیاز به تغییر ورژن یا گسترش آن نباشد. مگر اینکه تلاشی برای ساده سازی آن انجام شود.
در آموزش های قبلی به شرح مفصل این موضوع که IPv6 چیست؟ و چه تفاوتی با ipv4 دارد.
شما به کمک آی پی مشخص خود می توانید به شبکه اینترنت متصل شده و از خدمات وابسته به آن استفاده نمایید. در نقطه مقابل نیز به کمک IP می توان موقعیت مکانی شما، شبکه ارائه دهنده خدمات اینترنت و بسیاری از اطلاعات دیگر را به راحتی شناسایی کرد. آی پی های مختلف به صورت یک رشته از اعداد نمایش داده می شوند که بر اساس یک نظم مشخص و به صورت مجموعه ای از 4 عدد بیان می شوند. اعداد قرار گرفته در هر بخش این مجموعه می توانند بین 0 تا 255 باشند. بدین ترتیب می توان گفت که یک آی پی می تواند از 0.0.0.0 تا 255.255.255.255 تعریف شود. تعریف IPها کاملاً برنامه ریزی شده است و همانطور که اشاره شد، می تواند اطلاعات زیادی را در خصوص سیستم شما مشخص نماید. شما می توانید آی پی خود را شناسایی کرده و در زمان های لازم مورد استفاده قرار دهید. اما موضوعی که وجود دارد این است که آی پی ممکن است در حالت های مختلفی نمایش داده شوند که اصلی ترین آنها حالت استاتیک یا داینامیک است. در ادامه به شکل دقیق تری به بررسی تفاوت آی پی استاتیک و داینامیک خواهیم پرداخت.
آی پی استاتیک و داینامیک چیست؟
❌ آیپی پویا: آدرس های IP داینامیک به آن دسته از آی پی هایی اطلاق می شود که به صورت خودکار و با نظم مشخصی تغییر می کنند. در واقع شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی یک مجموعه بزرگ از رنج های مشخصی از IP را خریداری می کنند و به صورت خودکار و بر اساس یک نظم مشخص این آی پی ها را به مشتریان خود اختصاص می دهند. این امر مزیت های زیادی دارد که یکی از اصلی ترین آنها این است که شما دیگر نیاز ندارید در صورت جا به جایی مراحل مربوط به انتقال IP اختصاصی خود را دنبال کنید. در نتیجه با توجه به اینکه آی پی ها اختصاصی نمی باشند، لازم است که به یکی از روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود در زمان نیاز آی پی دقیق خود را در لحظه پیدا کرده و مورد استفاده قرار دهید.
❌ آیپی استاتیک: اما آدرس های آی پی استاتیک دقیقاً در نقطه مقابل قرار دارند. این نوع از IPها همیشه ثابت باقی می مانند و به هیچ عنوان تغییر نمی کنند. این موضوع برای آن دسته از کسب و کارهایی که تمایل دارند تا میزبان سرور خود باشند امری بسیار ضروری است. چرا که بدین ترتیب می توانند این اطمینان را پیدا کنند که تمامی وب سایت ها، ایمیل آدرس ها یا دستگاه هایی که به شبکه آنها متصل می شود، دارای یک آدرس آی پی مشخض و ثابت هستند و در نتیحه امنیت شبکه تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا می کند.
چگونه آی پی ثابت داشته باشیم؟
برای اینکار می بایست با سرویس دهنده اینترنت خود در ارتباط باشید و درخواست آی پی ثابت بدهید. توجه داشته باشید که اینکار مستلزم پرداخت هزینه می باشد. همچنین مشکلاتی نیز مانند عدم دسترسی در صورت بلاک شدن آی پی به دنبال خواهد داشت. در کل آی پی ثابت یکسری خصوصیاتی دارد که می توان از آنها استفاده کرد.
تفاوت آی پی خصوصی و عمومی چیست؟
یکی دیگر از تفاوت هایی که باید به آن توجه داشته باشید، تفاوت آی پی خصوصی و عمومی است. موضوع جالبی که ممکن است با آن برخورد کنید این است که از روش های عنوان شده برای مشاهده ip کامپیوتر خود استفاده کنید و آی پی ها متفاوتی نمایش داده شود. اما دلیل به دست آوردن آدرس IP متفاوت در روش های بالا چیست؟
عمدتاً روش های ذکر شده یک آدرس یکسان نمایش خواهند داد اما گاهی ممکن است آدرس IP در آنها متفاوت باشد. در چنین مواقعی می توان گفت که به احتمال زیاد شما از یک IP محلی استفاده می کنید که توسط روتر به کامپیوتر اختصاص داده شده است و از طریق NAT در روتر به اینترنت دسترسی پیدا می کنید. این موضوع بدین معنا است که برای هر گونه اتصال به اینترنت، IP محلی شما با آدرس IP عمومی مبادله می شود و از این رو شاهد اختلاف هستیم.
در واقع اصولاً سیستم شما دارای یک آدرس IP در شبکه عمومی است. اما اگر در یک شبکه خصوصی هم متصل باشید، در این شبکه خصوصی نیز دارای یک آدرس IP هستید که توسط روتر به دستگاه شما اختصاص داده شده است. به عبارت دیگر اگر دستگاه شما به صورت همزمان هم به یک شبکه محلی متصل و هم به شبکه جهانی اینرتنت متصل باشد، کامپیوتر شما دارای دو آدرس آی پی عمومی و خصوصی خواهد بود که متفاوت خواهند بود.
در این مقاله از میزبان فا مگ پنج روش ساده برای پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر ارائه دادیم. به کمک این روش ها شما می توانید به راحتی در زمینه پیدا کردن آدرس ip کامپیوتر در ویندوز اقدام نمایید. چرا که عموماً برای اتصال دستگاه های مختلف در شبکه، عیب یابی و برطرف کردن مشکلاتی که در مورد سخت افزارها و اتصالات درون شبکه ممکن است اتفاق بیافتد، نیاز به پیدا کردن ip کامپیوتر در ویندوز پیدا می کنید. اگر شما روش دیگری برای مشاهده کردن IP آدرس کامپیوتر می دانید که در این مقاله به آن اشاره نشده است، در قسمت دیدگاه های همین مقاله با ما در میان بگذارید.
با عرض سلام و خسته نباشید
یه سوال این که وبسایت ها کلا آی پی ها رو محسابه میکنن یعنی اگه آی پی تغییر کرد انگار یک سیستم عامل دیگه وارد سایت می شه؟
سلام و احترام؛
بله اگر آیپی تغییر کرد آمارگیر متوجه نمیشه و دو سیستم محاسبه میکنه.
من میخوام ذاخل یک سایتی با چند جیمیل وارد بشم چه کاری کنم تا سایت نفهمه همه ی اون جیمیل ها از یک جا دارن هدایت میشن
سلام روزبخیر؛
اصولا از طریق آیپی متوجه فعالیت های یک شخص میشن می تونید از برنامه هایی که آیپی رو تغییر میدن کمک بگیرید.
از طریق کوکی ها و مشخصات مرورگر و شناسه مثلا cpu هم متوجه می شوند که یک سیستم چند تا حساب داره.
سلام وقتتون بخیر میشه اسم برنامه های تغییر ای پی رو هم لطف کنید بگید
سلام وقت بخیر
ازمن شکایت شده و دادگاه هم علیه من ادرس ای پی ارائه داده و گفته کلاهبرداری ایتترنتی شده یا همون فیشینگ
ممنون میشم توضیحی بدین ک ایا امکان داره یا نه.
۱۱/۱۲/۹۹
سلام روزبخیر؛
حملات فیشینگ بسیار متنوع بوده و با راهکارهای مختلفی قابل انجام است. اینکار می تواند به قصد دستیابی به اطلاعات شخصی، عمومی، نظامی و ده ها مورد دیگر شود. بررسی ها نشان می دهد که بیشترین تلاش ها برای فیشینگ به منظور دستیابی به اطلاعات اکانت هایی نظیر فیسبوک، گوگل، توییتر، حساب های بانکی، حساب های دانشگاهی و … است. باید در نظر داشته باشید که بسته به خلاقیت ذهنی هکر، حملات فیشینگ می تواند به حالت های گوناگونی صورت پذیرد. زمینه های حملات فیشینگ بشرح زیر است:
فیشینگ در وب بصورت جعل سایت ها، ایمیل های جعلی و …
فیشینگ تلفنی
فیشینگ پیامکی
فیشینگ توسط اپلیکیشن
فیشینگ توسط ربات ها و بدافزارها
پیشنهاد میکنم راهنمای زیر رو به منظور کسب اطلاعات بیشتر مطالعه بفرمایید:
فیشینگ چیست و نحوه تشخیص آن
سلام وقت بخیر
وقتی یه اکانت آی پی ثابت بخریم و هم با لپ تاپ هم با گوشی وصل بشیم آی پی های اونا باهم فرق میکنه یا جفتشون آی پی یکی دارن؟
سلام وقت به خیر
بعد از بازدید از یک سایت دقیقا چه اطلاعاتی از ما در اختیار صاحب سایت قرار میگیره؟ میتونه موقعیت دقیق جغرافیایی ما رو از طریق آی پی به دست بیاره؟
سلام و احترام؛
برخی از وبسایت ها امکان تشخیص موقعیت مخاطب از طریق بزارهای انالیزی رو دارن.
سلام
اگر انتهای ای پی تغییر کنه مثلا 230 اخرش بشه 250 هر بار فقط آخرش تغییر کنه مشکلی پیش میاد یعنی ای پی ثابت نیست؟
سلام و احترام؛
اگر از آیپی ثابت استفاده کنید تغییری نداره اما آیپی های پویا با خاموش و روشن کردن مودم یا قطع اتصالات اینترنتی تغییر می کنند.
سلام خسته نباشید
برای رفع تحریم ها نیاز داشتم ip رو دستی تغییر بدم و الان متصل به فرانسه هست.خواستم بدونم خطری از نظر فیشینگ یا هرگونه ضرر جانبی نداره؟ استفاده از بسته های اینترنت و سرعت اینترنت تحت تاثیر قراره میگیره؟توصیه میشه برگردونم یا اگه این ip در dns دائم بمونه مشکلی نداره؟
با سلام دوست عزیز
نکته ای که باید در زمینه تغییر آیپی در نظر داشته باشید که حتما باید از برنامه های معتبر و شناخته شده استفاده نمایید و استفاده از برنامه های تغییر آیپی رایگان می تواند برای شما خطرآفرین باشد. پیشنهاد می شود تا جایی که امکان دارد تغییر آیپی صورت نگیرد یا اگر به این مورد نیاز است حتما با یک متخصص امنیت در این باره مشورت کنید.
موفق و پیروز باشید
با سلام و درود
من میخام بفهمم از اول تا امروز چه مدل مبایلهایی به جیمیلم وصل شده برای فهمیدن میتونید کمکم کنید.. سال ۲۰۱۶ درست کردم و توی قسمت جیمیلا خالیه چون پاک کردم
سلام یه سوالی خدمتتون داشتم ؟
این بسته های اینترنت که ما ماهانه برای خط تلفنمون میگیریم
هر ماه که شارژ میکنیم یک آی پی دیگه میده متغیره؟
یا آیپی اینترنت هر خط تلفن ثابته؟
سلام دوست عزیز خیر ثابت نیست و با هربار خاموش روشن کردم مودم معمولا عوض میشه ولی شما میتونید با یه ارائه دهنده اینترنتتون تماس بگیرید و درخواست ایپی ثابت کنید.
سلام وقت بخیر من یه سوال داشتم
اون ip ایی که نمایش داده میشه موقعیت منو میگه یا موقعیت ارائه دهنده اینترنت؟
سلام یعنی با بازدید از یک وبسایت ممکنه چ اطلاعاتی از ما از طریق آی پی برای صاحب وبسایت مشخص بشه؟و موقعیت جغرافیایی در چ حد هستش؟
سلام
آیپی، اغلب مشخصات نرم افزاری و سخت افزاری را مشخص می کند. دقیقا مانند آدرس یک خانه!
موقعیت شما در حد یک شهر قابل ردیابی است.
سلام
چطور میتونم بفهمم چه ipهایی به اکانت های جیمیلم مرتبط هستن؟
ظاهرا گوگل به دلیل تشابه ip ها ریویو های من را مخصوصا آنهایی که مربوط به کسب و کار خودم هست را نشان نمیده!
راهی هست که این مشکل را برطرف کنم یا اینکه باید اکانت جدید بسازم و کلا بیخیال قبلی ها بشم؟
سپاس از شما ،،،،، عالیییییی بود
سلام وقتتون بخیر
میخواستم ثبت نام کنم تو سایت شرکت سایپا گفتن باید ازطریق سایتIP بایدوارد شد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام و احترام؛
جسارتا متوجه منظورتان نشدم. اعلام داشته اند با ایپی ایران وارد شوید؟ اگر این مورد اعلام شده است می بایست فیلترشکن خود را غیرفعال نمایید سپس به سایت مورد نظر مراجعه کنید.
سلام وققتون بخیر یه سوال داشتم در مورد داستان های اخیر تغییر ایپی و بت شکن ها و از این حرفا …. سوالم اینه که:
میشه از طریق یک برنامه یا هر چیز دیگه ای از یه ای اس پی توی یه کشور دیگه ایپی گرفت و از طریق اون به اینترنت وصل شد؟ که مثلا من الان توی دزفول وصل شم به یه خدمات دهنده اینترنت خارجی؟
سلام ،الان من * در مورد ip دوربین مداربسته خواندم ، این ای پی چگونه است؟
سلام و احترام رها عزیز؛
در همین آموزش تشریح شده که آیپی چیست لطفا مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
سلام وقت بخیر.ممنون از مطلبتون.میخواستم بدونم دقیقا اگر بخوایم توی سایتی مثل یوتیوب فعالیت کنیم یا حتی سایت های فریلنسری خارجی بازهم ای پی مهمه؟چون من شنیدم با ای پی ایران نمیشه وارد شد.میتونید تو این رمینه بهم کمک کنید.
با سلام و احترام؛
دوست عزیز با توجه به مواردی که اشاره کردید، قطعا با ip ایران امکان پذیر نیست و نیاز به نرم افزار های تغییر ip دارید.